Eleni Sarantinou bLU Talks 2019

Harvard Graduate School of Education, Cambridge

I was born in Greece, the home of olives and grapes. I studied Economics and had a successful career in IT before stumbling across Life Coaching and NLP. Today, I’m an NLP trainer, a Life Coach, a wife, a mother, a world traveller. Nothing gives me more joy than sharing what I’ve learnt, and am still learning, with you. Read more

Πιστοποίηση mBΙΤ Coach – Θεσσαλονίκη 12-13 & 15-16 Ιανουαρίου 2022 (4 μέρες)

Ως η πρώτη εκπαιδεύτρια mBIT σε Ελλάδα και Κύπρο στα ελληνικά, είναι απο τις πιο μεγάλες χαρές και μία τεράστια ικανοποίηση να ακούω τους πρώτους πιστοποιημένους mBIT Coaches απο την Life Spheres να περιγράφουν αυτό το πρόγραμμα απο τα πιο συναρπαστικά της ζωής τους! Ελάτε να μάθετε πώς να αξιοποιήσετε την έμφυτη νοημοσύνη και γενετική σοφία των πολλαπλών εγκεφάλων σας μέσω της διαδικασίας «mBraining» και μια ολόκληρη σειρά ισχυρών και εύκολων στη μάθηση τεχνικών «ολοκλήρωσης εγκεφάλου», συλλογικά γνωστό ως mBIT. Συντονιστείτε και βουτήξτε στις 9 πρωταρχικές λειτουργίες του κεφαλιού, της καρδιάς και του εγκεφάλου του εντέρου και βάλτε σε λειτουργία πώς ο καθένας παρέχει μια διαφορετική ικανότητα και ταλέντο.

Ανακαλύψτε τα κλειδιά σας για να… δημιουργήσετε επικοινωνία και ευθυγράμμιση με τους πολλαπλούς εγκεφάλους σας. Βεβαιωθείτε ότι κάθε εγκέφαλος λειτουργεί από την υψηλότερη έκφρασή του. Εφαρμόστε τις υψηλότερες εκφράσεις σας για μεγαλύτερη σοφία στη λήψη αποφάσεων και στη λήψη δράσης.

Σε αυτήν την εκπαίδευση θα υπάρξουν πολλές γνώσεις και ανακαλύψεις, καθώς αναγνωρίζετε και ερμηνεύετε τις διαφορετικές γλώσσες των τριών κύριων πληροφοριών σας. Αποκτήστε τη βαθιά γνώση για το πώς οι πολλαπλοί εγκέφαλοί μας προκαλούν εσωτερική σύγκρουση και τι μπορείτε να κάνετε για αυτό.

  • Μάθετε πώς η έρευνα των νευροεπιστημών έδειξε ότι έχουμε τρεις εγκέφαλους και πώς επικυρώνονται αυτά τα ευρήματα, διδασκαλίες και πρακτικές της αρχαίας σοφίας.
  • Μάθετε πώς οι εγκέφαλοι του εντέρου και της καρδιάς σας μπορούν να μάθουν και να αναπτύξουν νέες νευρικές οδούς και πώς μπορούμε να τους εκπαιδεύσουμε ενεργά για μεγαλύτερη διαίσθηση και καλύτερες αποφάσεις!
  • Μάθετε πώς μπορείτε να εξισορροπήσετε το αυτόνομο νευρικό σύστημα μέσω της μεθόδου mBIT Balanced Breathing για γρήγορη ανακούφιση από το άγχος!

Για ποιον είναι η εκπαίδευση του προπονητή mBIT ;

Επαγγελματίες Coaches, Εκπαιδευτές και Εκπαιδευτικούς, Ηγέτες, Διευθυντές και Μέντορες, Πωλητές και Γονείς. Οι πιστοποιημένοι προπονητές του mBIT συνεχίζουν να επιβεβαιώνουν ότι οι διαδικασίες του mBIT δημιουργούν ταχύτερη και πιο διαρκή αλλαγή στη δική τους ζωή και στη ζωή των πελατών τους και είναι ένα κομψό και ισχυρό συμπλήρωμα των ήδη δικών τους εργαλείων.


Έχουμε 3 ξεχωριστές νοημοσύνες που λειτουργούν στο σώμα μας και αυτές έχουν συνήθειες και μαθήματα και μπορούν να ευθυγραμμιστούν ή να μην ευθυγραμμιστούν.

Το πώς οι 3 εγκέφαλοί μας επικοινωνούν και λειτουργούν μεταξύ τους είναι ζωτικής σημασίας για την επιτυχία και την ευτυχία. Μπορεί κάποιος/α να αρνείται τη ζωή όταν οι εγκέφαλοί μας πολεμούν ο ένας τον άλλον ή αγνοούν ο ένας τον άλλον και εναλλάξ, είναι απίστευτα μεγάλη βελτίωση όταν οι πολλαπλοί εγκέφαλοί μας συνεργάζονται αρμονικά για να παράγουν γενετική σοφία στη ζωή μας.

Πιστοποίηση mBit Coach – Θεσσαλονίκη
12-13 & 15-16 Ιανουαρίου 2022 (4 μέρες)
8:45πμ – 16:15

Κόστος: 1150€
Πρίν 1 Νοεμβρίου 2021: 950€ (200 ευρώ προκατ.)

Δήλωση Συμμετοχής
(Συμπληρώστε & αποστείλατε στο mailto: es@life-spheres.com)
Όροι & Προϋποθέσεις


Μαρτυρίες Πελατών

Ουάου Ελένη τι μας έφερες στα Ελληνικά!
Πρακτικές-θεωρία-εγχειρίδια-εμπειρίες-ποικιλία-γέλια-ρήσεις-μεταφορές και ότι κάνεις και λες είναι σα να είναι δομημένα να κατανοήσουμε και να μάθουμε πως να έχουμε αποτελέσματα με το mbraining και τα εργαλεία του mBIT.
Στο mBIT ανέπνευσα με διαφορετικά μέρη του εαυτού μου και τώρα οι πρακτικές είναι βιώματα ήδη. Τα εργαλεία που δίνει το mBIT είναι μια καινοτομία που δημιουργεί πολλές νέες ευκαιρίες ‘Να μπορείς να αναπνεύσεις στο τώρα, εστιασμένος και συνδεδεμένος μέσα και έξω, με σκοπό να ευθυγραμμίζεσαι με όλη σου την αλήθεια’. Ευχαριστώ για αυτό το ξεχωριστό πρόγραμμα της Life Spheres στην Ελλάδα και για κάθε άλλο πρόγραμμα πριν και μετά από αυτό.’
Μελίνα Δανακάκη

Το πρόγραμμα αυτό είναι μια καταπληκτική ευκαιρία να συναντήσει κάποιος τις άγνωστες πτυχές της ύπαρξής του. Με τις 3 νοημοσύνες μου να βρίσκονται εκεί από τη μέρα που γεννήθηκα, το ότι τις γνώρισα μόλις πριν μερικές βδομάδες και επικοινώνησα με την καθεμιά ξεχωριστά, ήταν σαν να γεννήθηκα και πάλι! Φανταστική εμπειρία, καταπληκτική η δασκάλα μας, η Ελένη Σαραντινού με όλες τις γνώσεις και την προθυμία της να μοιραστεί καθετί πολύτιμο με όλους εμάς! Η σύνδεση με τον βαθύτερο μου εαυτό αλλά και τους υπόλοιπους συμμετέχοντες, ήταν ένα βήμα για παραπέρα, ένα βήμα προς την υλοποίηση των ονείρων, προς την ευθυγράμμιση της ύπαρξής μας, ένα βήμα προς τα εμπρός! Αυτό το πρόγραμμα τα έχει όλα! Συναίσθημα, λογική, υλοποίηση… Το συστήνω ανεπιφύλακτα!
Κυριακή Κωνσταντίνου

Το mBraining είναι ένα πρόγραμμα εξαιρετικό για όποιον θέλει να προχωρήσει την προσωπική του ανάπτυξη σε ένα άλλο επίπεδο. Πολύ βαθύ, μεταμορφωτικό και με προσωπικό χώρο για εξερεύνηση των βαθύτερων πτυχών της ανθρώπινης ύπαρξης.
Ευχαριστώ Ελένη!
‘Ελενα Μουρατίδου

Ένα πρόγραμμα εξαιρετικά δυνατό και σημαντικό! Ήταν πραγματικά ότι χρειαζόμουν τη δεδομένη χρονική στιγμή της ζωής μου για μπορέσω να συνεχίσω… Χρειαζόμουν μία άλλη βάση για να μπορέσω να προχωρήσω και να συνδυάσω όλα τα διαφορετικά «εργαλεία» που είχα στα χέρια μου και δεν ήξερα πώς. Μου έδωσε το μέσο και τον τρόπο για να ενοποιήσω όλα τα εργαλεία και τις γνώσεις ώστε να έχω μεγαλύτερη, δυνατότερη και ουσιαστικότερη εξέλιξη και αποτελεσματικότητα στους στόχους και στην ποιότητα ζωής μου!!!
Ελένη Κοτοπούλου

Δεν ήξερα τι να περιμένω από αυτό το πρόγραμμα, δεν είχα ιδέα τι θα ακούσω και τι θα μάθω από το mBraining, παρόλαυτα με μάγεψε και ήταν ένα από τα καλύτερα και εποικοδομητικά προγράμματα που παρακολούθησα. Με πολλά και ανάμεικτα συναισθήματα, γνώσεις τεράστιες που σου ταρακουνανε κάθε κομμάτι της ύπαρξής σου, και τολμώ να πω ότι διερωτήθηκα αρκετές φορές κατά την διάρκεια του προγράμματος «ποιος στα αλήθεια είμαι τελικά;»
Μάριος Γεωργίου


 

Αυτή η εκπαίδευση συγκεντρώνει όλα τα ερευνητικά ευρήματα μαζί με τη συμπεριφορική μοντελοποίηση των 3 εγκεφάλων σε ένα πρακτικό πλαίσιο που παρέχει ένα σύνολο αυτοεξελικτικών εργαλείων για σοφότερη λήψη αποφάσεων σε όλους τους τομείς της ζωής.

Ενημερωμένοι από τις τελευταίες Νευροεπιστήμες μαζί με τεχνικές και έννοιες από το NLP, Cognitive Linguistics, Positive Psychology and the Behavioural Modeling, οι Marvin Oka και Grant Soosalu έχουν δημιουργήσει κορυφαία μοντέλα και πρακτικές τεχνικές για την ευθυγράμμιση των πολλαπλών εγκεφάλων και την παραγωγή απίστευτων αποτελεσμάτων στην ανθρώπινη απόδοση.

 

Μάθετε ισχυρές νέες τεχνικές:

–       Πώς να αξιοποιήσετε την έμφυτη νοημοσύνη και γενετική σοφία των πολλαπλών εγκεφάλων σας μέσω της διαδικασίας «mBraining».
–       Μια ολόκληρη σειρά ισχυρών και εύκολων στη μάθηση τεχνικών «ολοκλήρωσης εγκεφάλου», συλλογικά γνωστό ως mBIT.
–       Τις  9 πρωταρχικές λειτουργίες του κεφαλιού, της καρδιάς και του εγκεφάλου του εντέρου και πώς ο καθένας παρέχει μια διαφορετική ικανότητα και ταλέντο.
–       Τις 5 τάξεις του mBIT Neural Integration Constraints που μας δίνουν εικόνα για το πώς οι τρεις εγκέφαλοι μπορεί να προκαλέσουν εσωτερική σύγκρουση μέσα μας και τι μπορούμε να κάνουμε γι ‘αυτό.
–       Πώς να εξισορροπήσουμε το αυτόνομο νευρικό σύστημα μέσω της τεχνικής «mBIT Balanced Breathing».
–       Τη μέθοδο Balanced Breathing για γρήγορη ανακούφιση άγχος και πρόσβαση στην έμφυτη νοημοσύνη από τους τρεις εγκεφάλους μας.
–       Πώς να εργαστείτε με τις «Βασικές ικανότητες» – πλαίσιο για γρήγορη διάγνωση το οποίο αναγνωρίζει και διακρίνει τι χρειάζεται για να φέρει το νευρικό σύστημα ξανά σε ισορροπία.
–       Την τεχνική του «mBIT Neural Syntax Mapping» για να αποκαλύψει ρητά τη λειτουργική ή δυσλειτουργική ακολουθία στην οποία λειτουργούν οι τρεις εγκέφαλοι μαζί ή σε σύγκρουση μεταξύ τους.
–       Τη «βασική ακολουθία mBIT» για εξασφάλιση λειτουργίας μεταξύ των τριών εγκεφάλων στο μέγιστο βαθμό.
–       Πώς να αναγνωρίσετε και να ξεπεράσετε 15 τύπους μπλοκ νευρικής ολοκλήρωσης που αποτρέπουν την ολοκλήρωση μεταξύ των τριών εγκεφάλων με αυτόν τον τρόπο, είναι ώρα τώρα να τους ενδυναμώσουμε χρησιμοποιώντας διαδικασίες mBIT!

Course Enquiry Form